blank blank
Informacion mbi paketat financiare, masat e detyrueshme për çdo veprimtari tregtare,
si dhe listën e aktiviteteve të lejuara, e gjeni të përditësuar  këtu ►►► blank

Gjithçka që dëshironi të dini për Sektorët Potencialë në Shqipëri

Këto sektorë janë konceptuar, t’ju njohin me ligjin në fuqi, institucionet ligj-zbatuese, aktorët që operojnë në treg si dhe procedurat që duhen ndjekur për të krijuar një biznes të ri, në sektorin që keni interes. Ky informacion u përgatit me mbështetjen e Agjencisë së Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara – ADISA, Agjencisë Shqiptare për Zhvillimin e Investimeve (AIDA) dhe IOM Albania, përmes mekanizmit Connect Albania.  Për më shumë sektorë,  klikoni këtu ►►► blank.

Rreth Nesh

Eventet

Eventet

Shqipëria ndodhet në Evropën Juglindore në detin Adriatik dhe Jon brenda Detit Mesdhe.

Ajo ndan kufijtë e tokës me Malin e Zi në veriperëndim, Kosovën në veri-lindje, Maqedoninë e Veriut në lindje, Greqinë në jug dhe kufijtë detarë me Greqinë, Malin e Zi dhe Italinë në perëndim.
Gjeografikisht, vendi shfaq kushte të larmishme klimatike, gjeologjike, hidrologjike dhe morfologjike.
Posedon një larmi të jashtëzakonshme me peizazhin, kulturën, traditën dhe kulinarinë, e cila është e ndikuar nga fqinjët.

Lexo më Shumë

Kryesia

ADBC

Lajmet më të fundit

Klikoni më shumë mbi aktivitetet, projektet dhe lajmet më të fundit Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare

Partnerët Tanë

Eja të bëhesh pjesë e një rrjeti të madh biznesesh!

Anëtarësohu

Eja të bëhesh pjesë e një rrjeti të madh biznesesh !