Aktivitete

Mbledhja e parë e Kryesisë së Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare për vitin 2021

28 janar 2021 u zhvillua mbledhja e parë e Kryesisë së Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare për vitin 2021. Mbledhja u zhvillua online dhe u moderua nga Kryetari i…

Lexo më Shumë

1-Vjetori i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare

Me rastin e 1-vjetorit të krijimit të Dhomës së Biznesit të Diasporës, në datë 18.11.2020 u mbajt ceremonia e festimit ku morën pjesë mbi 120 të ftuar nga vendi dhe…

Lexo më Shumë

Takim me “Sektorin e Prodhimit”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvilloi “Takimin me Sektorin e Prodhimit”, si pjesë e bashkëpunimit dhe nxitjes së oportuniteteve për biznesin vendas dhe partneritet me Diasporën. Takimi u realizua…

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare fillon punën me sektorët potencial në vend

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvilloi “Takimi me Sektorin Bankar”, si pjesë e bashkëpunimit dhe nxitjes së...

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës bashkon Dhomat e rajonit

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, Fondi i Zhvillimit të Diasporës në bashkëpunim me Ministrin e Shtetit për Diasporën, z. Pandeli Majko kanë zhvilluar mbrëmjen e djeshme një aktivitet ku…

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës – CONNECT ALBANIA

Dhoma e Biznesit të Diasporës në bashkëpunimi me IOM Albania kanë mundësuar nisjen e punës së një strukture të re për tërheqjen e investitorëve shqiptarë në vendlindje. Connect Albania është…

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës anëtare e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë

Dhoma e Biznesit të Diasporës behet anëtare e Bashkimin të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë. Një arritje e rëndësishëm kjo për një strukturë e cila është krijuar prej…

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës online me anëtarët dhe përfaqësues të biznesit

Dhoma e Biznesit të Diasporës realizoi një takim online për të ndarë me aktorë të ndryshëm të biznesit shqiptar problemet e ngritura si pasojë e pandemisë Covid 19. Të pranishëm…

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës organizoi mbledhjen e parë të Asamblesë së Përgjithshme të anëtarëve për vitin 2020

Mbledhja e Asamblesë së Anëtarëve është një prej aktiviteteve më të rëndësishme të Dhomës së Biznesit, e cila shërben për të bërë një bilanc të punës së zhvilluar që prej…

Lexo më Shumë

Takim i Hapur

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizoi takimin “Biseda Biznesi me Komshinjtë tanë” ku u diskutua mbi mundësi bashkëpunimi, si dhe u prezantuan objektivat e institucionit. Takimi u zhvillua në...

Lexo më Shumë

Samiti i Grave të Biznesit

Këshilli Drejtues i Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Anëtare e Këshillit Koordinativ i Diasporës, Znj. Sihana Bejtullahu nga Germin, Znj. Eni Xheko - Sipërmarrëse e suksesshme, etj...

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës në konferencën Ballkanike për Dialogun në Biznes në Hagë.

Dhoma e Biznesit të Diasporës mori pjesë në konferencën Ballkanike për Dialogun në Biznes, 2020 e cila u zhvillua të enjten në Hagë. Gjatë kësaj konferencë u diskutua rreth zhvillimeve…

Lexo më Shumë

Dhoma e Biznesit të Diasporës bëhet anëtare e Këshillit të Investimeve

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, i përfaqësuar nga drejtoresha ekzekutive znj. Blerina Turdiu dhe Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, e përfaqësuar nga znj. Soana Jaupllari, morën pjesë në…

Lexo më Shumë

Kryesia e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvillon mbledhjen e parë

Kryesia e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvilloi mbledhjen e parë me anëtarët ku i pranishëm ishte dhe Ministri i Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko. Qëllimi i këtij…

Lexo më Shumë

“MendjeArtët 2020”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare dhe Unioni i Sipërmarrësve të Rinj të Shqipërisë organizuan aktivitetin “MendjeArtët 2020”, një event i cili kishte për qëllim nxitjen dhe motivimin e sipërmarrësve…

Lexo më Shumë

Konferenca “Itali dhe Shqipëri, një portë e hapur në Ballkan”.

Kjo konferencë u organizua nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në bashkëpunim me Universitetin eCampus, Ambasadën Italiane në Shqipëri dhe me mbështetjen e…

Lexo më Shumë

“Albania Gateway to Ballkan”

Në 3 Dhjetor në Rotterdam u zhvillua aktiviteti i parë i Dhomës së Biznesit të Diasporës në bashkëpunim me Ambasadën Shqiptare në Hollandë, me temën "Albania Gateway to Ballkan" ....

Lexo më Shumë

Fillon punën Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare

Tashmë të gjithë sipërmarrësit shqiptarë në botë kanë një pikë takimi të përbashkët në Shqipëri, Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare, një institucion i cili ka për qëllim krijimin e…

Lexo më Shumë

Holandë: Mbrëmje muzikore me kryeveprat e muzikës shqiptare për rindërtimin e muzeut “Shtëpia me gjethe”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, Fondi i Zhvillimit të Diasporës në bashkëpunim me Ministrin e Shtetit për Diasporën, z. Pandeli Majko kanë zhvilluar mbrëmjen e djeshme një aktivitet ku…

Lexo më Shumë

Kryesia e Dhomës së Biznesit të Diasporës zhvilloi mbledhjen e parë për vitin 2020

Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës z.Ardian Lekaj informoi anëtarët e kryesisë lidhur me çështjet e rendit të ditës, me fokus kryesor diskutimin dhe miratimin e rregullores së Dhomës…

Lexo më Shumë