Anëtarët

Bizneset Anëtare të Dhomës së Biznesit të Diasporës i përkasin një game të gjerë kategorish dhe sektorësh. Në regjistrin e bizneseve gjejmë biznese të sektorit të hotelerisë dhe turizmit, shërbimeve, transportit, agrobujqësisë, industrisë ushqimore, Real Estate, teknologjisë së informacionit, energjisë, industrisë farmaceutike, etj. Pjesën më të madhe e zënë ndërmarrjet e mesme me 10-49 të punësuar, dhe me shitje neto dhe/ose bilanc gjithsej vjetor jo më të vogël se 50 milionë lekë.

Anëtarët

ECOLOG-INTERNATIONAL ITALIAN STYLE XHUB ALBANIA REDO INVESTMENT GROUP
PALLETS & PACKINGS ALBANIA I.E.E SYSTEM ENERGY CIRCLE INTERNATIONAL PACKAGING SERVICE
NORDIC INVEST GROUP O AXIS W-GEST GROUP LLEADER
SILVA STUDIO GUSTO DI LUSSO KOSHTRE APEL
BILLION G&G GROUP S.T.ALBANIA 2011 MEINBERG C.A.T
RCON-al DIE KRONE INTERNATIONAL NORDIC INVEST GROUP NORDIC INVEST GROUP
AHT HEATING ALBANIA SOFTWARE ENGINEERING ALBANIA MICHELA FASHION STYLE STUDIO AVOKATIE
DANISH GREEN GARDEN CITY ART RADIO PHARMA MEDICAL BEAUTY
TIS IMMIGRATION DS DRILLING SWAN TRES BELLE
TOPTANI CONSTRUCTION PRUSH NAM ARENA DORKHLIN
DUPI FRUT AB INVESTMENT MABIEL INTERNATIONAL INSTITUTO INTERNACIONALE
MAI TAI RESORT ANTIGONE RENTALS ALB-DENT ISOMETAL
ANTIGONE SUPPLY NDT CONTROL ALBANIA GEORGE ALEXANDER PETRIT FUSHA ZYRË AVOKATIE
NOVA SERVICE DE LUNA KEJO INTERNATIONAL ALEXIA SOLUTIONS
ANTIGONE FINANCIALS ANTIGONE INVESTMENT