Blog

“MëndjeArtët 2021”

“Dhoma e Biznesit të Diasporës”, në bashkëpunim me “Unionin e Sipërmarrësve të Rinj” dhe me mbështetjen e “Fondit Shqiptar të Zhvillimit të Diasporës” organizuan ditën e djeshme aktivitetin e ndarjes së çmimeve “Mendje Artët 2021” (Bright Minds – Albanian Awards Entrepreneurship). Fjalën hyrëse e mbajti Kryetari i Dhomës së Biznesit…...

Lexo më shumë

Newsletter #8 – 9 Qershor 2021

Connect Albania është bërë e njohur për një numër në rritje të anëtarëve të Diasporës Shqiptare dhe është kthyer në një temë diskutimi që ka ngjallur interes për të ndihmuar në mënyrë aktive Shqipërinë për të patur rritje ekonomike me anë të shtimit të investimeve te huaja direkte ......

Lexo më shumë

Takimi midis Agjentëve të Zhvillimit dhe Zyrës së Programit Connect Albania

Në datën 18 Qershor 2021, Zyra e Programit të Connect Albania organozi një takim midis shtatë Agjentëve të Zhvillimit dhe konsulentëve të programit. Takimi pati si qëllim jo vetëm që të prezantonte Agjentët e Zhvillimit dhe të krijonte sinergji midis tyre për shkëmbimin e ideve por edhe për të diskutuar…...

Lexo më shumë