Blog

1-Vjetori i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare

Me rastin e 1-vjetorit të krijimit të Dhomës së Biznesit të Diasporës, në datë 18.11.2020 u mbajt ceremonia e festimit ku morën pjesë mbi 120 të ftuar nga vendi dhe vende të ndryshme të botës që e ndoqën ceremoninë ......

Read more

Newsletter #40

Anëtar i Kryesisë së Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Panajot Rumi , e sheh si shumë të rëndësishëm bashkëpunimin e sipërmarrësve të Diasporës mes tyre, pasi është eksperienca......

Read more

Newsletter #39

Shqipëria dhe Kosova firmosin marrëveshje bashkëpunimi - Me rastin e ditës botërore të turizmit është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet......

Read more