Lajmet

Dhoma e Biznesit gati për “Garën e Brendimit të Biznesit të Diasporës”

Gjatë takimit të organizuar me rastin e 28 nëntorit, nga Dhoma e Biznesit të Diasporës, Kryetari z. Ardian Lekaj njoftoi për një nisme të re: Brandimin e Biznesit te Diasporës. z.Lekaj shpjegoi se kjo do të jetë një garë e hapur për të gjithë Shqiptarët dhe jo vetëm për bizneset…...

Lexo më shumë

Takimi i Dhomës së Biznesit për Pavarësinë:Bashkëpunim Dhe Rrjetëzim Në Diasporë

  Presidenti i Nderit të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, z.Lazim Destani dhe Kryetari z.Ardian Lekaj, së bashku me bashkëpunëtorë dhe Anëtarët e Dhomës së Biznesit kremtuan mbrëmjen e djeshme në një takim online 28 Nëntorin. Datë simbolike e cila përkon edhe me themelimin e Dhomës së Biznesit të…...

Lexo më shumë