Aktivitetet

Takim me “Sektorin e Prodhimit”

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvilloi “Takimin me Sektorin e Prodhimit”, si pjesë e bashkëpunimit dhe nxitjes së oportuniteteve për biznesin vendas dhe partneritet me Diasporën. Takimi u realizua pranë zyrave të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, Sky Tower, në një fashë orar të hapur, në respekt të…...

Read more

Dhoma e Biznesit të Diasporës – CONNECT ALBANIA

Dhoma e Biznesit të Diasporës në bashkëpunimi me IOM Albania kanë mundësuar nisjen e punës së një strukture të re për tërheqjen e investitorëve shqiptarë në vendlindje. Connect Albania është një mekanizëm inovator për nxitjen e investimeve, i cili ë shpejti do të arrijë......

Read more

Dhoma e Biznesit të Diasporës anëtare e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë

Dhoma e Biznesit të Diasporës behet anëtare e Bashkimin të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë. Një arritje e rëndësishëm kjo për një strukturë e cila është krijuar prej pak muajsh.Anëtarësimi pranë këtij unioni është një hap i domethënës drejt përfaqësimit të bizneseve të ......

Read more

Dhoma e Biznesit të Diasporës online me anëtarët dhe përfaqësues të biznesit

Dhoma e Biznesit të Diasporës realizoi një takim online për të ndarë me aktorë të ndryshëm të biznesit shqiptar problemet e ngritura si pasojë e pandemisë Covid 19. Të pranishëm në këtë takim ishin edhe zv. Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit Ornela Cuci dhe zv.drejtori i DPSHTRR, Endri ......

Read more

Dhoma e Biznesit të Diasporës organizoi mbledhjen e parë të Asamblesë së Përgjithshme të anëtarëve për vitin 2020

Mbledhja e Asamblesë së Anëtarëve është një prej aktiviteteve më të rëndësishme të Dhomës së Biznesit, e cila shërben për të bërë një bilanc të punës së zhvilluar që prej krijimit të Dhomës. Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës z.Ardian Lekaj komunikoi se kuota e anëtarësimeve......

Read more

Takim i Hapur

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizoi takimin “Biseda Biznesi me Komshinjtë tanë” ku u diskutua mbi mundësi bashkëpunimi, si dhe u prezantuan objektivat e institucionit. Takimi u zhvillua në......

Read more

Samiti i Grave të Biznesit

Këshilli Drejtues i Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Anëtare e Këshillit Koordinativ i Diasporës, Znj. Sihana Bejtullahu nga Germin, Znj. Eni Xheko - Sipërmarrëse e suksesshme, etj......

Read more

Dhoma e Biznesit të Diasporës në konferencën Ballkanike për Dialogun në Biznes në Hagë.

Dhoma e Biznesit të Diasporës mori pjesë në konferencën Ballkanike për Dialogun në Biznes, 2020 e cila u zhvillua të enjten në Hagë. Gjatë kësaj konferencë u diskutua rreth zhvillimeve më të fundit ekonomike në vendet e Ballkanit në......

Read more
Support