Connect Albania

Përurimi i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare (ADBC) është institucioni më i ri strategjik shqiptar që synon të mbështesë dhe angazhojë komunitetin e biznesit të diasporës shqiptare në zhvillimin e Shqipërisë. ADBC u inagurua në 27 Nëntor 2019......

Lexo më Shumë

Njësia Connect Albania mirëpret stafin e ri

Në funksion të krijimit të mekanizmit Connect Albania, një mekanizëm inovativ për rritjen e investimeve që do të nisë së shpejti, sot ne mirëpritëm stafin e Njësisë Connect Albania, i cili është zhvilluar si pjesë e Programit IOM Albania ‘Angazhoni Diasporën Shqiptare në Zhvillimi Social dhe Ekonomik i Shqipërisë ‘.…...

Lexo më Shumë