Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare zhvilloi “Takimi me Sektorin Bankar”, si pjesë e bashkëpunimit dhe nxitjes së oportuniteteve për biznesin dhe investimet e Diasporës në Shqipëri. Takimi u realizua pranë zyrave të Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, Sky Tower ......