Newsletter

Newsletter 34

ITALI/ SHQIPTARËT SHTOJNË BIZNESET E TYRE - Edhe pse pandemia COVID-19 ka frenuar rritjen me ritmet e viteve të mëparshme, përsëri sipërmarrësit emigrantë shqiptarë kanë shënuar një shtim të bizneseve të tyre gjatë gjashtëmujorit të parë të vitit 2020....

Read more

Newsletter 33

Kufiri/ Greqi merr vendimin, kush ka Test Serologjik nuk Kalon. Duhet PCR...

Read more

Newsletter 32

Shqipëria do të marrë 180 miloneuro si mbështetje për ekonominë e vendit pas goditjes që i ka dhënë pandemia Koronavirus. Bashkimi europian ka miratuar 8 paketa Makro......

Read more

Newsletter 31

Investimet e SHBA-ve në Shqipëri gjatë tremujorit të parë të vitit 2020 u vlerësuan me 5 milion euro. Të dhënat që i referohen statistikave të Bankës së Shqipërisë tregojnë se viti 2014 ishte viti kur Shqipëria mori fluksin më të lartë të investimeve nga......

Read more

Newsletter 30

Komisioni parlamentar i Ekonomisë dhe ai i Ligjeve kanë shtyrë për në shtator shqyrtimin e projektligjit të amnistisë fiskale......

Read more

Newsletter 26

Me mbështetjen e Fondit Monetar Ndërkombëtar, duket se qeveria po harton një strategji afatmesme për grumbullimin e të ardhurave buxhetore, me synim për t’i rritur ato me 2,23 pikë përqindje të PBB-së në periudhë afatmesme, duke i çuar......

Read more

Newsletter 25

Gjatë 30 viteve të demokracisë, emigrimi i të papunëve në vecanti, le të themi në vendet kryesisht në tregjet e Europës por edhe në vendet e tjera të botës ka qenë dhe forma kryesore e eksporteve shqiptare......

Read more

Newsletter 24

Ekonomia shqiptare është e përqëndruar kryesisht në aktivitetin tregtar, dicka që vihet re edhe në ndërmarrjet e regjistruara gjatë vitit 2019. Sipas raportit të publikuar nga Instituti i Statistikave (INSTAT) mbi regjistrin e ndërmarrjeve gjatë vitit 2019... ......

Read more
Support