Oops...
Slider with alias home 3 not found.

RRETH NESH

Dhoma e Biznesit të Diasporës

Dhoma e Biznesit të Diasporës, regjistruar me vendim nr 6378, në datë 12 Nëntor 2019, pranë Gjykatës së Rrethit Tiranë, është e para strukturë e këtij lloji në shërbim të bizneseve të Diasporës. Si një organizatë e pavarur, jo-fitimprurëse, jemi të përkushtuar të mbështesim dhe të nxisim bizneset e të gjitha madhësive për të maksimizuar potencialin e tyre në Shqipëri. Dhoma e Biznesit të Diasporës është një mundësi reale për mbështetjen e investitorëve të Diasporës, që dëshirojnë të krijojnë apo të zgjerojnë biznese te tyre në atdhe.

Anëtarësimi pranë Dhomës së Biznesit të Diasporës ju ofron mundësinë për të qenë pjesë e një rrjeti të gjerë biznesesh shqiptare brenda dhe jashtë vendit. Ky rrjet do të mundësojë bashkëpunimin midis bizneseve dhe sipërmarrjeve shqiptare të ngritura në Shqipëri dhe Diasporë, i cili ka për synim të nxisë investimet, partneritetet ekonomike dhe tregtare midis tyre.

Shërbimet për Bizneset Anëtare

Informacion

Mundësi Investimi

Procedura të nevojshme

Asistencë Juridike dhe Financiare

Kërkim Tregu

LAJME & EVENTE

Lexo të rejat e fundit


Të bësh Biznes në Ballkanin Perëndimor, shifra dhe zhvillime

08Mar

Business | Lajme


Të bësh Biznes në Ballkanin


Lexo më ShumëDhoma e Biznesit të Diasporës në konferencën Ballkanike për Dialogun në Biznes në Hagë

07Mar

Business | Lajme


Dhoma e Biznesit të Diasporës


Lexo më ShumëInvestimet nordike në Shqipëri, bregdeti atraksioni kryesor

06Mar

Lajme


Investimet nordike në Shqipëri, bregdeti


Lexo më ShumëShqipëria, CEFTA-s dhe krijimi i një zone të tregtisë së lirë

02Mar

Lajme


Shqipëria, CEFTA-s dhe krijimi i


Lexo më Shumëlogo-gazeta-rs


logo

Kontakt

Newsletter