Blog

Newsletter #40

Anëtar i Kryesisë së Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Panajot Rumi , e sheh si shumë të rëndësishëm bashkëpunimin e sipërmarrësve të Diasporës mes tyre, pasi është eksperienca në tregun ndërkombëtar dhe përvoja në vendet e emigrimit që ata kanë dhe që mund ti shërbejë vendlindjes.