Blog

Newsletter 2

Bordi Drejtues i Dhomës së Biznesit kë Diaspords Shqiptare zhvilla mbledhjen e pare me anetaret ku i pranishern ishte dhe Ministri i Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko, Qëllimi i ketij takimi ishte prezantimi i bashkepunirnit të parë me Dhomen e Tregelise Shqiplare ne Ltari. Gjithashtu anëtarët e rinj u njohën me…