Blog

Newsletter #39

blank

Shqipëria dhe Kosova firmosin marrëveshje bashkëpunimi – Me rastin e ditës botërore të turizmit është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet Unionit të Turizmit të Kosovës dhe Shqipërisë.

Post a comment

Support