Blog

Newsletter #44

Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Ardian Lekaj në një shkrim për gazetën “Diaspora Shqiptare” flet për situatën post Covid, ndikimin në ekonomi dhe “normalitetin e ri”.