Blog

Newsletter #49

Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare z.Ardian Lekaj, ka zhvilluar një takim me bashkëdrejtuesen e organizatës “Germin” Sihana Bejtullahu dhe drejtuesin e degës së “Germin” në Tiranë, Amarildo Çeka. Pika kryesore e diskutimit ishte bashkëpunimi mes dy strukturave.

Post a comment