Blog

Struktura e Industrisë

Kompanitë me aktivitet Data Entry dhe Call Center janë mes shërbimeve kryesore të sektorit BPO në Shqipëri. Mes sipërmarrjeve të tjera madhore të këtij sektori në Shqipëri përfshihen:

  • Shërbimet e Kujdesit ndaj Klientit dhe Call Center
  • Veprimtari IT dhe Software
  • Financë dhe Kontabilitet