Blog

Takim i Hapur

Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare organizoi takimin “Biseda Biznesi me Komshinjtë tanë” ku u diskutua mbi mundësi bashkëpunimi, si dhe u prezantuan objektivat e institucionit. Takimi u zhvillua në hapësirat e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, në katin e 13-të të Sky Tower.