Blog

Takimi i lidhjes së bizneseve greko-shqiptar të Greqisë së Veriut

Këtë fundjavë zhvilloi takimin e radhës dhe të parin për këtë vit lidhja e bizneseve greko-shqiptar të Greqisë se veriut, ku pjesëmarrëse ishte edhe Dhoma e Biznesit të Diasporës.

Takimi i lidhjes së biznesmenëve greko-shqiptar, i cili u zhvillua në Selanik kishte si qëllim promovimin e iniciativave të përbashkëta mes Shqipërisë dhe Greqisë, për të konsoliduar zhvillimin e marrëdhënieve të bizneseve  dhe sipërmarrjeve shqiptare në Greqi dhe ato greke në Shqipëri.
Në fjalën e tij kryetar i shoqatës së profesionisteve greko shqiptar z. Arian Gusho tha se ky është një takim i cili synon të kthehet në një traditë të përvitshme me qëllim ngritjen e një rrjeti sipërmarrësish profesionistë greko shqiptarë në Greqinë e Veriut.
Lidhja e biznesmenëve greko-shqiptar është një strukturë e krijuar një vit më parë dhe aktualisht ka të anëtarësuar rreth 30 biznesmenë.

Post a comment

English Idioms by theidioms.com